X2022 19-03 Foto en filmavond

Wim de Meij vertoont foto’s en films in De Verwachting, vanaf 20.00 uur. Met in de pauze een verloting.
De zaal is open vanaf 19:30 uur.

Foto- en filmavond met Verloting (zaterdag 19 maart)

Presentatie van historische foto’s uit Ritthem

Op de plek van Klein Theater ‘De Verwachting’, annex ‘Ons Dorpsleven’ in Ritthem, stond vroeger herberg ‘De Verwachting’. Ritthem-kenner en foto- en filmverzamelaar Wim de Meij kan hier en over nog veel meer vertellen. Hij beschikt over een grote hoeveelheid historisch foto- en filmmateriaal dat hij in de loop der jaren heeft verzameld. Met veel plezier houdt Wim ieder jaar een presentatie voor alle geïnteresseerden in de historie van Ritthem en Souburg. 

Wim de Meij neemt de bezoekers tijdens deze foto- en filmavond mee in de geschiedenis van het dorp. Hij doet dat aan de hand van historisch film- en fotomateriaal. Hij geeft impressies van het dorpsleven van vroeger. Beide bijeenkomsten beginnen met een inleiding door weerman Jos Broeke. Na afloop van het struinen door de geschiedenis van Ritthem kan er worden nagepraat onder het genot van een drankje. 

Programma
Jos Broeke start om 20.00 uur de avond met een inleiding, waarna de presentatie van Wim de Meij volgt met tussendoor een kleine pauze. U kunt na afloop van de presentatie napraten onder het genot van een drankje. Tenslotte houden we een verloting met prijzen en daarna kunt u nog gezellig blijven hangen aan de bar. 

NB: De opbrengst van de verloting komt ten goede aan Stichting Ons Dorpsleven Ritthem die het sociaal-maatschappelijk programma in De Verwachting mogelijk maakt. 

Toegang is gratis. Aanmelden is niet verplicht, wel gewenst, door een e-mail te sturen aan: onsdorpslevenritthem@gmail.com.