Parkeren

De Verwachting is gelegen in de Dorpsstraat, een gezellig klein woonstraatje van Ritthem. Bij binnenkomst in het theater staat u direct in de huiskamer die grenst aan de zaal. Dat is de reden waarom wij u willen wijzen op het volgende:

  • Vanaf 3 kwartier voor de voorstelling bent u van harte welkom in Klein Theater ‘De Verwachting’.
  • Wij willen u vragen om uiterlijk een kwartuur van tevoren aanwezig te zijn. U heeft dan nog gelegenheid voor kaartcontrole en om uw jas op te hangen.
  • In de regel gaat de theaterzaal een kwartier voor aanvang voor u open. Komt u alstublieft op tijd. Als de voorstelling begint moeten wij helaas de deur sluiten, om de artiest en bezoekers niet te storen.
  • Om parkeeroverlast te voorkomen, verzoeken wij u uw auto op de Zandweg (centrale toegangsweg tot Ritthem) te parkeren op het gedeelte tussen het gemeentebord Ritthem (na de verkeersdrempel tot aan de Lambrechtsenstraat (zie foto). Denkt u er alstublieft aan dat u de auto niet voor een oprit van een woning plaatst.

Als u vanaf de A58 Ritthem binnen komt rijden, komt u vanzelf op de Zandweg terecht. Zodra u het blauwe bord ‘RITTHEM’ bent gepasseerd (u gaat over een verkeersdrempel) is er over het algemeen parkeergelegenheid aan beide zijden van de Zandweg (gratis). Het is slechts een paar minuten lopen vanaf de Zandweg naar de blauwe stip op het kaartje (De Verwachting). U loopt richting het historische kerkje, dan komt u vanzelf bij De Verwachting. U kunt natuurlijk wel altijd iemand afzetten in de Dorpsstraat.

 

Reacties gesloten.