Theaterprogramma

Op deze pagina kunt u online tickets bestellen uit ons nieuwe theaterprogramma 2017-2018. Doet u dit bij voorkeur op de computer en niet op tablet, iPad of telefoon. Na het afronden van uw bestelling krijgt u de tickets per e-mail toegestuurd (als bijlage, in pdf-formaat).
Denk aan het milieu voordat u de e-tickets print! U kunt de tickets ook altijd bij de kassa laten zien op uw smartphone i.p.v. ze uit te printen. 
Wanneer u niet beschikt over een printer en/of smartphone, dan kunt u tijdens het bestelproces aangeven dat u uw tickets per post toegestuurd wilt krijgen. De kosten hiervoor zijn € 2,50 en dit wordt toegevoegd aan uw totale bestelling. Let op: u ontvangt altijd ook de e-tickets per mail!
Wanneer het onverhoopt niet lukt om online tickets te bestellen, kunt u natuurlijk altijd een e-mail sturen aan info@theatersaanzee.com met uw bestelling o.v.v. uw naam, adres en telefoonnummer.

Word nu vriend van Theaters aan Zee!
U kunt ook dit theaterseizoen weer vriend worden van Theaters aan Zee. Dit levert u flinke kortingen op voor vele voorstellingen. Voor slechts € 25,- kunt u al vriend worden van Theaters aan Zee (2017-2018). Kijk voor meer informatie op onze vriend pagina. U ontvangt géén fysieke pas hiervoor! Het systeem herkent u als vriend wanneer u deze ‘pas’ heeft aangeschaft.
 
Word nu vriend van Theaters aan Zee (1 persoon)!
Vanaf nu kunt u ook vriend worden voor 1 persoon! 
 
zaterdag 23 september 2017
Er is altijd een derde - De Verwachting, Ritthem

Wij zijn supertrots dat steeds meer bekende theatergezelschappen er voor kiezen om hun nieuwe programma bij ons te beginnen. Zo kwam Andermans Veren Live in oktober 2015 naar De Verwachting in Ritthem en Nieuwe Kerk Theater Zierikzee. Het werd zowel voor de artiesten, ons als de bezoekers een weekend om nooit meer te vergeten. Nu komt het succesvolle collectief Andermans Veren Live! opnieuw terug om hun derde programma in de reeks bij ons op te starten. Kick van der Veer, presentator van het radio- en televisieprogramma Andermans Veren, stelde dit programma samen. Jurrit de Bode, Dorien Haan, Bas Marée, Jelle Amersfoort en Johan Hoogeboom poetsen de juweeltjes van het Nederlandse theaterlied op. U wordt verrast met een nieuwe kijk op oude hits van Boudewijn de Groot, Herman van Veen, Ivo de Wijs, Shaffy en List, het Goede Doel en anderen. Voor hun vorige programma’s ontvingen ze veel lof van pers en publiek. Jacques d’Ancona schreef ‘een avond van puur genot’. Komt u ook naar de feestelijke opening van ons nieuwe theaterseizoen met Andermans Veren Live?

Uitverkocht
Klein Theater 'De Verwachting'

Reacties gesloten