Informatie Theater 2016-2017

Nieuw programma 2016-2017

U kunt online kaarten hier reserveren.

Tarieven

De volgende tarieven worden gehanteerd:

 • Normaal (voor iedereen, behalve vrienden; bestellen vanaf 17 mei)
 • Vriend (voor vrienden van Theaters aan Zee; bestellen vanaf 10 mei)
 • Avontuurprijs (bijzonder tarief voor vrienden in de categorie Avonturenserie; bestellen vanaf 10 mei). Let op: Voor dit tarief is een beperkt aantal beschikbaar. Wanneer u als vriend bent ingelogd en u merkt dat kaarten voor dit tarief niet meer beschikbaar zijn, kiest u voor het tarief ‘vriend’.

Vriend van Theaters aan Zee en Klein Theater ‘De Verwachting’ 

Wanneer u de activiteiten van Theaters aan Zee een warm hart toedraagt, kunt u (weer) vriend worden van de stichting. Buiten het feit dat u van alle acties en aanbiedingen als eerste op de hoogte wordt gehouden en kunt profiteren, heeft dit voor u bovendien de volgende voordelen:

Voor een bedrag van € 25,00 (voor 2 personen, seizoen 2016-2017):

 • Krijgt u onze theaterbrochure gratis thuisgestuurd (indien u dit wenst);
 • Krijgt u minimaal 10% korting op vele voorstellingen uit het programma;
 • Kunt u alle voorstellingen uit de Avonturenserie (met een *) bezoeken voor slechts één tientje p.p. Let op: Wanneer u als vriend bent ingelogd en u merkt dat kaarten voor dit tarief niet meer beschikbaar zijn, kiest u voor het tarief ‘vriend’.
 • Heeft u voorrang met boeken op andere klanten van Theaters aan Zee (zie de ‘grote’ namen met ** in ons programma);
 • Bent u automatisch VIP in Klein Theater ‘De Verwachting’ (huiskamertheater)

Wat houdt een VIP-behandeling (2 personen) in ‘De Verwachting’ in Ritthem in?

 • Altijd gratis koffie en thee voor en na de voorstelling en in de pauze;
 • Een gratis voorstelling in ‘De Verwachting’ uit de Avonturenserie* (voorstellingen met sterretje).

Avonturenserie*

Voorstellingen die het bijzonder waard zijn om te ontdekken! Deze voorstellingen worden aangeduid met één sterretje.

Voorstellingen zonder korting**

Een aantal voorstellingen kennen geen korting (o.a. de ‘grote namen’, als Jandino, Jörgen Raymann, Javier Guzman en Paulien Cornelisse). Deze voorstellingen worden aangeduid met twee sterretjes.

Nieuwsbrief

Theaters aan Zee stuurt ongeveer wekelijks een nieuwsbrief aan haar klantenbestand. U zich zich via deze link inschrijven voor de nieuwsbrief van Theaters aan Zee.

Bestellen online

Hier kunt u online tickets bestellen uit ons gehele theaterprogramma (via www.theatersaanzee.com). Wanneer u alleen het theaterprogramma van Klein Theater ‘De Verwachting’ wilt zien, klikt u hier. U kunt afrekenen via Ideal, PayPal en Podiumcadeaukaart. Er wordt € 1,00 transactiekosten per bestelling in rekening gebracht. Na het afronden van uw bestelling krijgt u de tickets per e-mail toegestuurd. Wanneer u niet beschikt over een printer dan kunt u tijdens het bestelproces aangeven dat u uw tickets per post toegestuurd wilt krijgen. De kosten hiervoor zijn € 2,50 en dit wordt toegevoegd aan uw totale bestelling. Let op: u ontvangt altijd ook de e-tickets per mail! U kunt de tickets ook op uw smartphone laten zien bij de kassa.

Bestelling per mail

Lukt het u niet om online tickets te bestellen? Dan kunt u een e-mail met uw bestelling sturen naar info@theatersaanzee.com. Er wordt dan € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht. U ontvangt dan per e-mail een factuur met uw bestelling en de details om het bedrag over te maken. Na ontvangst van de betaling worden de e-tickets naar uw mailadres gestuurd.

Wanneer u voor de eerste keer online kaarten bestelt via ons kaartverkoopsysteem, wordt u gevraagd een account aan te maken. U vult uw gegevens in en kiest zelf een wachtwoord. De volgende keer logt u eenvoudig in met uw e-mailadres en wachtwoord. Wanneer het systeem aangeeft dat uw e-mailadres al bestaat, kiest u voor de link ‘wachtwoord vergeten’.

Voorstellingen

De avondvoorstellingen van Theaters aan Zee (incl. de voorstellingen in ‘De Verwachting’) starten om 20.15 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur. Middagconcerten starten in de regel om 15.00 uur en familievoorstellingen om 14.00 uur. Kom op tijd, want tijdens de voorstelling is het vaak niet mogelijk om de zaal te betreden en het werkt bovendien storend voor de artiest en het aanwezige publiek.

Bij binnenkomst aan de zaal worden eerst uw e-tickets gescand. Ook kunt u tickets aan de zaal kopen, wanneer wij niet uitverkocht zijn. Kom in dat geval op tijd.

Foto’s en filmbeelden

Het maken van foto’s of filmbeelden tijdens de voorstelling is verboden zonder vooraf gekregen toestemming van de organisatie. Wij verzoeken u op te letten of uw mobiele telefoon tijdens de voorstelling uit is of in vliegtuigmodus is.

Rolstoelgebruikers en mindervaliden

De locaties van Theaters aan Zee beschikken over een aantal plekken voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Geef vooraf aan of u gebruik wilt maken van een van deze gereserveerde plaatsen om uzelf en de organisatie niet voor verrassingen te plaatsen vlak voor de voorstelling. U kunt dit melden door een mailtje te sturen aan info@theatersaanzee.com.

Ziek of verhinderd

 • Wanneer u tickets koopt bij Theaters aan Zee gaan wij ervan uit dat u aanwezig bent bij de voorstelling. Bij ziekte of verhindering mag u uw kaartje aan een ander weggeven.
 • Mocht u onverhoopt de voorstelling niet kunnen bezoeken, dan stellen wij het als kleine organisatie op prijs een berichtje van u te ontvangen.
 • In dit soort situaties kunnen wij uw theaterkaartje omruilen voor een andere voorstelling of voor een tegoedbon, mits u ons vooraf (minimaal 48 uur van te voren) op de hoogte heeft gebracht.
 • De tegoedbon heeft een geldigheid van 2 theaterseizoenen (het huidige en het volgende theaterseizoen).
 • Ook wanneer u een vrijkaart heeft voor een voorstelling van Theaters aan Zee, vinden wij het prettig wanneer u ons op de hoogte houdt van uw eventuele afwezigheid. Wij houden dan niet onterecht een plaatsje voor u vrij.
 • Via de link Algemene bezoekersvoorwaarden van Theaters aan Zee kunt u de voorwaarden downloaden.

Vragen en opmerkingen

Neem contact met ons op via info@theatersaanzee.com of bel naar (06) 83 70 72 80. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Reacties gesloten.